Spoedopdrachten

Uitleg over de levertijden ook wanneer u een super spoed opdracht heeft

Omdat wij zelf produceren zijn wij van geen andere partijen afhankelijk. Hierdoor kunnen we alle producten leveren met de snelste levertijden.
 

Hoe lang zijn de levertijden?

Onbedrukte artikelen versturen wij direct en heb je meestal binnen 1 werkdag al in huis. Als wij uw artikel moeten voorzien van een borduring of een bedrukking dan is dat meestal binnen 5 – 7 werkdagen gereed. Voor alle producten geldt echter: bij geen enkele aanbieder in Nederland heb je jouw product sneller in huis maar nog belangrijker is een goede service en een super kwaliteit. Jouw opdracht is ons visitekaartje.


Waarom betaal ik spoedkosten voor een snellere levering ?

Bij een spoedbestelling ( 48 uurs levering ) moeten we jouw opdracht naar voren halen en direct gaan communiceren over het product en het artwork. Soms is het ook nodig om onze drukkerij dan buiten de normale werkuren je opdracht te laten afmaken. Het allerbelangrijkste is dat wat er ook gebeurd jouw opdracht de hoogste prioriteit geven en de gemaakte afspraak zullen nakomen. Wij laten je letterlijk en figuurlijk nooit in je hemd staan ! Wanneer je opdracht met super spoed nodig hebt ( binnen 48 uur ) dan vragen wij hiervoor een extra vergoeding van 35%


Hoe geef ik aan dat ik het artikel met spoed geleverd wil hebben en waar kan ik dan zien wat dit extra gaat kosten ?

Maak eerst je bestelling klaar, design het artikel, en geef in de winkel wagen bij je bestelling aan of je het met spoed binnen ( 48u. ) of met een normale levertijd nodig hebt ( 5-7 werkdagen ), de webshop berekend dan automatisch de kosten.


Wat gebeurd er nadat ik een opdracht heb ingevoerd via deze webshop?

De verkoop afdeling gaat je opdracht direct controleren en zal wanneer er nog vragen zijn contact met je opnemen, zodra de opdracht in onze productie is opgenomen ontvang je hiervan een bevestiging, de studio gaat eerst een mooi en duidelijk drukvoorbeeld maken die we voor goedkeuring gaan versturen naar je email adres, pas wanneer jij tevreden bent gaan we door met de productie.


Wees gerust ! Wij zullen nooit zonder uw akkoord een artikel bedrukken.

Heb je nog vragen ?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Start de chat, stuur een mail of bel ons op 085-0450005 wij helpen je graag.

Bestel nu uw artikelen met of zonder spoed!

of

Vraag een offerte aan !

Contactformulier