Over ons

Teamworkpromo is onderdeel van P&P Projects in Groningen, specialist in promotionele producten. Vanuit Groningen levert P&P relatiegeschenken die je dagelijks in je omgeving tegenkomt. Promotionele producten waar je bedrijfslogo of -slogan perfect op passen! Ons groot – steeds vaker duurzaam geproduceerd – assortiment sluit aan bij de meest uiteenlopende klanten: van groot tot klein, van regionaal tot internationaal en van profit tot non-profit.

Wij zijn gevestigd in Groningen, waarvandaan ook onze relatiegeschenken geleverd worden. Hier staan we van maandag tot en met vrijdag met ons team klaar om je van dienst te zijn. In Groningen beschikken wij over onze eigen verkoop-, project-, ontwerp- en distributieafdeling voor het verkopen, ontwikkelen, produceren en verzenden van relatiegeschenken. Omdat we alles onder één dak hebben, reageren wij snel op veranderingen in de markt. Tevens heeft P&P een showroom in Groningen waar je de meest uiteenlopende relatiegeschenken kunt bekijken.

Visie P&P

P&P gelooft dat functionele en kwalitatieve producten die gemaakt zijn van, of door, duurzame productietechnieken- en methoden de toekomst van onze branche zijn. Bovendien vinden we dat het veel leuker is om een duurzaam product met een goed verhaal weg te geven. Duurzaamheid vertaalt zich niet alleen in de producten die wij verkopen maar ook als organisatie proberen wij steeds duurzamer te werken.

Missie P&P

P&P streeft er naar om middels een goed advies functionele en creatieve promotionele producten te leveren aan haar klanten. Producten van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De klant staat bij ons centraal en wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten. Wij geloven in expertise, service en betrouwbaarheid. P&P probeert steeds duurzamer te werken als organisatie en streeft er naar om een steeds groter deel van haar omzet te behalen door de verkoop van duurzame producten.

Ons team komt graag met je in contact!

info@p-p.nl / +31 (0)50-3138288

Neem contact met ons op

Error 404